'kracht in gezondheid'; het 30 dagen pakket; voor krachtige resultaten

It's time for change

Het is mijn missie om jou de beste versie van jezelf te laten worden, zowel van binnen als van buiten. Mooi, fit, gezond en sterk.

Het maandtraject "Kracht in gezondheid" is het totaalpakket waarbij we 1 maand samen aan de slag gaan. Je komt een aantal keren op consult in mijn praktijk voor een complete intake, een meting/ weging (lichaamssamenstelling analyse), een vitaal bloedanalyse, en een adviesgesprek c.q uitleg van het behandelplan. We werken aan jou doel. Of dit nu is afslanken, detoxen, klachtenvermindering, algeheel welzijn, etc.  
Gedurende deze maand leer je veel omtrent wat nu eigenlijk goede voeding is voor jou, je klachten, over je lichaam, jou gezondheid en vitaliteit. We werken aan het elimineren van je klachten en symptomen, zodat jij weer de beste versie van jezelf wordt, gezond & fit.
Het is een leerzaam en interessant traject waar je de rest van je leven wat aan zult hebben. 

( let op, wil je ook graag weten of jij in aanmerking komt voor vergoeding via je zorgverzekering? al naar gelang je klachten zijn er mogelijkheden tot vergoeding, mail mij gerust.)

 

Gemak dient de mens; Ik bied je tevens 30 dagen lang online ondersteuning voor al je gezondheidsvragen en updates. Lekker efficiënt, en goed in te passen in je drukke levensstijl !